Vincii- NA IMIĘ MAM VINCII
Vincii powstał z miłości, również z miłości do smaku, więc tworzy harmonijną całość kiedy zestawia się go z nietuzinkowymi daniami bądź składnikami każdej kuchni świata. Vincii łączy i przełamuję konwenanse. Vincii podkreśla oraz uwydatnia. Vincii dodaje. Vincii współtworzy.
Każdy z Vincii ma swój unikatowy profil, więc chętnie go Wam przedstawimy.
NA IMIĘ MAM VINCII
Walory smakowe: jabłko, limonka, świeża mięta, biała porzeczka, zielona herbata
Idealnie podkreśla: ryby i owoce morza, pasuję do makaronów i risotto
Proponowane dania: paella z mulami i krewetkami, stek z tuńczyka, smażone krewetki, risotto z borowikami, carbonara, francuska zupa cebulowa
Wykorzystaj mnie przy niezobowiązujących spotkaniach, spontanicznej kolacji lub letnim popołudniu na tarasie. Jestem idealny na...kaca:)